DeeBa FotoPage

By: mIsS DeEBa pRoPeRtIeS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
-zIkRi BeStDay-

bestday cake 4 him...
while waiting for bestday boy!!
adooiii!! abes katil aku d kerjakan!! ish2!! dak2 nihs :P
View all 26 photos...
....arinieee dalam ksibukann m'buat revision for exam da' day after tomorrow, sempat lg kami bdk2 BRADFORD mraikan bestday boy zikri yg konon2 nyerr nak low profile xnakkk org tauuu bestday nyerrr,siap tukaq tarikh kat FRIENDSTERR tuh psl xnak bg LIP LAP LIP LAP dierr nyerr nick!! ader jgk org mcm nie yerp?!!! tp ader jgk org yg t'over exciteddd nak tauu n nak org wish bestday dierrr sampai tukaq dier nyer bestday date evry mth!!! evry mth is ur bestday?!!! DISTINCTION ahhh luuuu!!! cet
soo... dgr planning yg d buat scare spontan, kami tlah sama2 b'pakat utk SURPRISEKAN zikri!!! dgn d bantu oleh pelakon2 yg x b'bayaq utk mnyamar n coverr line!!! ehehhehe.... wan COVER LINE d atassss, n aku lakkk PURA2 laptop rosakkk!! ehehehhe.. nauzubillah jgn btoi2 rosakkk udahhh, kang matiii akuuu!! xperr..TPU SUNATTT!!
so, hope u enjoy ur SIMPLE bestday party zik n may ur happiness be with you bro.!!! udahhh2 lerrrr... senyummm tuhhh!! knape? x percaya ka?!!! ahahahahha.. that's TRUE maaaa, its' not ur dream but its REALITY maaa~ ahahahaha.. appy bestdayyy my prend, wish u all da' bestt 4 ur future..............


Wednesday, 11-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
-msian students gathering-

all MSIAN students n there's also came from CHINA
 
stephanie, our representative at MSIA
View all 20 photos...
..ehehehhe..today our representative from MSIA have come to BRADFORD to visit us.... thanx to stephanie n her husband of being NICE to us!! u r really friendly with us!!! thanx maaa!! nice meeting u n ur husband!!!


Saturday, 7-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
-KeM MoTiVaSi SiRi PeMbANgUnAn dIrI d BrAdFoRd-

bAnNeR fOr ThAt DaY!!
 
PeNyAmBuT TEtAmU yG kBoSaNaN sIap SeMpAT bUAt rEviSiOn!! ahaks
View all 104 photos...
...ahahahha!! mmg lamerr gilerr xjoin kem motivasi camnie!! rase cam bdk2 sekolah pon ader jgk!! maner xnyer? nak exam jer..WAJIB ader KEM MOTIVASI!! ahahahaha... btw,thanx kak tie coz semangattt sangat nak buat kem nie n dier berjalan ngan lancar n systematic coz of US!!! skali puji geng2 snd daaa~
at first,mmg cam GIVE UP nak buat coz xder sambutan dr org luarr but it's OK s long s we have smthg rather than nothing!! isnt't? ader 3org balak n sorg awek dr LEEDS join da' seminar.. thanx guys n tidak luper ader 4org gadis ntah dr maner2 pon ader jgk join!! thanx guys!!
kem motivasi yg d kendalikan oleh Dr. Noor Azman Ali (Pensyarah UPM) & Tuan Haji Suhaimi (GM Bukit Indah) kem motivasi itu sedikit sbyk tlah m'beri semangat utk pelajar2 agar lbh tekun dlm p'belajaran n exam,manyak tips2 diberikannn,xtauuu ahh biler nak baca!! ahaks!! balikkk jerr TROSS kojolll psl penattt sgt,seharian b'motivasi but its really ENJOY n FUN not bored coz of US also!! ehehehe.. bdk2 BRADFORD mmg sporting n gilerrr2 abes!! isnt' it guys?!! love u all, hope we will have another gathering before me n erah go back to MSIA k? i really2 hope!! coz mayB that's our last time to hang around together!! ehehehe..
to all bRaDfOrD sTudEnTs, "all da' best in ur examination n hope u guys pass with flying colors" go bRaDfOrD Go!!


Monday, 2-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
-fAn's BeStDay-

pRePaReD foR da' cAke
bRo. WaN cUBe M'BaNtU!! cet
CaKe's DoNe
View all 78 photos...
...ari nieee mrupakan ari isnin n kitorg suppose spend our time at hall n finish our asign but coz of the bank holidays, evrybdy dont have any class, so we just planning to make another SURPRISE PARTY for fansuri!! tp bkan nak kate ahh kan,kelammm kabutt gilerr PARTY utk mamat nihs,maner x nyerr, he's coming half an hour before the expected time. aper ko nie FAN? tauu ahh nak juelll minyakkk, agak2 ahh BRO.?!! kelam kabut smuer org d buat nyerrr!! cet!! awelll tuh,tp pandaiii coverr lineee maaa~ cet
btw, PARTY utk bestday fan tlah diadakan d UNI HALL at BLOCK J!! at first, kitorg decide nak buat kat arkwright hall but last minute x jd psl diorg nak masak, so BRG2 tuh camne,lg pon at da' same time kitorg mmg tahapppp bzzz gilerr coz of the DISSERTATION n ASIGN. so diorg memahami, THANX GUYS!!!
aper2 pon, "APPY BESTDAY TO FANSURI", may all happiness be with u n copat2 laaa cr steady girlfriend jgn nak juell minyakk jerr lbh!! cettt!!


Wednesday, 27-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
-aMaLiNa beStDaY-

da' food on that day!! nyummi... :D
while waiting for 'em n VVIP!! cet :P
bestday girl coming, stand by the cake guys :D
View all 51 photos...
...ari nie,geng2 bujang UNI + COLLEGE tlah b'spakat mngadakan SURPRISE BESTDAY PARTY for amalina!! party tersebut diadakan d hall wan pada pukul 6 ptg, tanpa pngetahuan minahhh nie!! c fiha n suen tukang COVER LINE, yg lain2 stand by kat hall wan jerr!!
turut d jemput hadir cik wan n ain bg menceriakan lagi majlis utk minah giler2 ini!! ahahaha.. dier mmg APPY n FRIENDLY giler, that's y ramai senang biler mdampingi nyerr!! ahaks
btw, "appy belated bestday to amalina", may all happiness be with u n hope god bless u girL!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net